Heb je een WIA, WAJONG of Ziektewet uitkering en wil je aan het werk? Laat ons jou helpen. We hebben een ruime ervaring en hebben al veel mensen op een prettige manier weer terug in het arbeidsproces gebracht. Onze jobcoaches luisteren naar je en werken samen met jou aan een passende oplossing. Ze kijken daarbij met een brede blik naar wat jij nodig hebt en zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Praktisch, maar zeker ook op persoonlijk vlak.

In onze WERKFIT trajecten kijken we naar jouw positie op de arbeidsmarkt: waar pas je? Wat vind je leuk en welke bedrijven kunnen iets voor je doen? We versterken je positie en kijken samen naar wat kan en waar je nog hulp bij nodig hebt.

Heb je op dit moment een baan, maar zit je daar niet goed op je plek of gaat het met jou persoonlijk nu wat minder. Loop je tegen zaken aan op fysiek of mentaal vlak? Ook dan kunnen we voor jou aan de slag. Flexis heeft je veel te bieden: een nieuwe werkplek, een eerste werkplek, maar we kunnen er ook voor zorgen dat jij op je huidige plek weer met plezier aan het werk kan.

We werken samen met de verschillende UWV kantoren in de regio's waarin wij werken. Weten of we ook met jouw UWV kantoor een samenwerking hebben? Geef ons even een belletje, dan kijken we samen naar hoe we jou verder kunnen helpen.

Ben je even uit het arbeidsproces geweest?

En vraag je je af of je klaar bent om het arbeidsproces weer in te gaan? Al onze re-integratietrajecten zijn erop gericht om jou weer aan het werk te krijgen. We bieden daarin de ondersteuning die je nodig hebt, denk daarbij aan sollicitatie- en netwerktrainingen en we leren je hoe je je het best kunt profileren. Maar we gaan verder dan dat en kijken ook met je mee naar je mentale en fysieke gesteldheid. Misschien voel je je onzeker, of heb je last van negatieve ervaringen uit het verleden die zijn weerslag hebben op je dagelijkse functioneren. Voel je je fit? Of kun je wel wat beweging gebruiken of heb je baat bij voedingsadvies?

We kijken naar het totaalplaatje, omdat wij geloven dat alles in alles grijpt en er heel veel aspecten in een mensenleven van invloed kunnen zijn op het dagelijkse werkplezier.

“We kijken naar alle elementen in jouw leven en helpen je vooruit.”

Onze re-integratie begeleiders en job coaches kijken naar jou, naar wie je bent en naar wat je nodig hebt om weer plezier te hebben op het werk. Zij begeleiden jou één op één, maar zijn ook in te schakelen voor team trajecten en team coaching.

Weten wát er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op voor een uitgebreide, persoonlijke kennismaking.

Modulaire re-integratie

De re-integratie dienstverlening van het UWV bestaat uit een aantal modules die jou helpen om een passende plek in de arbeidsmarkt te laten vinden. Wij trekken hier samen met het UWV in op.

We bieden de volgende modules aan:

  • Participatie interventie
  • Bevorderen maatschappelijke deelname
  • Begeleiding bij scholing

Werkfit-trajecten

In samenwerking met het UWV begeleiden wij je vanuit een WIA-, Wajong- of ziektewet uitkering om je positie op de arbeidsmarkt te verstevigen.

Flexis helpt je met:

  • Het versterken van werknemersvaardigheden;
  • Het verbeteren van persoonlijke effectiviteit;
  • Het in kaart brengen van je positie op de arbeidsmarkt.

Naar werk- trajecten

Alle re-integratieactiviteiten die nodig zijn om jou het werk te laten hervatten en aan het werk te houden, vallen onder de re-integratiedienst Naar werk.

Flexis biedt de volgende Naar werk- diensten aan:

  • Sollicitatietrainingen
  • Profileren
  • Netwerktrainingen

Jobcoaching

Jobcoaching is bedoeld om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen en te begeleiden bij hun werk in een reguliere functie. 

Jobcoaching kan door een bedrijf worden aangevraagd en wordt door het UWV of gemeente toegekend.

Flexis ondersteunt team, individuele medewerkers én de werkgever.

Wil je met plezier aan het werk, maar loop je vast om welke reden dan ook? Neem contact met ons op. We leren je graag kennen zodat we je verder kunnen helpen en de ondersteuning kunnen bieden waar jij behoefte aan hebt.

Klanttevredenheidsonderzoek

Ontzettend trots zijn wij op het klanttevredenheidsonderzoek over 2022 dat door Contenza - klanttevredenheidsonderzoek voor re-integratiebureaus werd uitgevoerd. Onze klanten die wij in opdracht van het UWV begeleiden in een modulair-, werkfit- en naar werktraject zijn zeer tevreden over hoe wij hierin te werk gaan. Dank voor deze mooie waardering!

Flexis uitzendbureau KTO Modulaire diensten
Flexis uitzendbureau KTO NaarWerk
Flexis uitzendbureau KTO Werkfit