Flexis-reintegratie-coaches-cropped

Ontmoet Denise en Hayati

“Ik ben Denise Holstein-Toonen en werk als re-integratiebegeleider en jobcoach sinds 2016 bij Flexis. Samen met mijn collega Hayati begeleid ik klanten van het UWV met een ziektewet-, WIA- of WAJONG uitkering.

Elke dag probeer ik ervoor te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek komt. Werk beslaat een groot deel van je leven, ik vind dat je dan ook werk mag hebben waar je trots op kunt zijn en een werkplek waar je het naar je zin hebt. Dat heb ik zelf ook. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en streef ernaar om dat voor een ander ook voor elkaar te krijgen.”

“Mijn naam is Hayati Degirmenci en werk sinds 2020 voor Flexis als re-integratiebegeleider en jobcoach. Niet iedereen krijgt in dit leven dezelfde mogelijkheden. Ik maak mij er binnen Flexis hard voor dat het hoogst haalbare bereikt wordt. In nauw contact met de werkgever, het UWV en de medewerker werken Denise en ik er elke dag aan dat we voor iedereen een passende en prettige werkplek vinden. Daarin kijken we verder dan het werk alleen. Ik probeer mijn klant altijd zo goed mogelijk te begrijpen, zodat ik ze het beste kan geven om het doel te bereiken. Dat kan ook betekenen dat ik met ze aan de slag ga met beweging (boksen) en voeding. Zo halen we het maximale uit iedereen.”

 

Wil je weten wat Hayati en Denise voor je kunnen betekenen? Neem contact met ze op. Ze leren je graag kennen.

Mail naar: hayati@flexisreintegratie.nl of stuur een What’sApp naar: 06-20095154.
Voor Denise mail je naar: denise@flexisuitzendbureau.nl of stuur een What'sApp naar: 06-44970696.