Rachelle

Mijn naam is Rachelle, directeur en eigenaar van Flexis Uitzendbureau. Zelf ben ik in 2006 gestart in de uitzendbranche. Ik ben begonnen als intercedent bij een middelgrote uitzendorganisatie, waar ik in korte tijd de kans kreeg door te groeien naar vestigingsmanager. Flexis is in 2010 ontstaan vanuit mijn wens goed werkgeverschap te verwezenlijken voor alle partijen die daarbij betrokken zijn. Kansen creëren is een leidraad om altijd het beste uit mezelf en anderen te halen. Zonder bang te hoeven zijn fouten te maken, geef je mensen de ruimte om zichzelf te mogen zijn en hun kwaliteiten te ontwikkelen. Dat is waar Flexis voor staat.

Wat ik verder belangrijk vind is dat Flexis een rol van betekenis speelt. We streven naar een optimale en langdurige samenwerking met de bedrijven en mensen met wie en voor wie we werken. Door elkaar te leren kennen en elkaar de ruimte te geven kan ieder zich op zijn of haar eigen manier ontwikkelen.

Flexis Re-integratie past in deze visie  en manier van met elkaar omgaan. Mijn rol binnen de re-integratie tak is die van verbinder, daarnaast begeleid ik graag de mensen die door ons gecoacht willen worden.