Voorkomen is beter dan genezen

Flexis heeft vitaliteitscoaches waar je blij van wordt! Coaches die jou helpen om weer enthousiast aan het werk te gaan, die helpen om jouw levensstijl weer een gezonde oppepper te geven en samen met jou kijken naar de toekomst. Een fijne toekomst waarin je met plezier weer aan het werk gaat. Want soms zijn de spanningen op de werkvloer gewoon even teveel en ga je met slechte zin naar je werk. Laat ons jou helpen!

Wij zorgen ervoor dat jij weer fit en met goede zin naar je werk gaat. Hoe? We vertellen je er graag alles over in een persoonlijk gesprek.

Onze vitaliteitscoaches lossen problemen op. Iedereen loopt tegen dingen aan op het werk, je bent echt niet de enige. Maar… zorg dat je het wel oplost, laat het niet op de achtergrond doorsudderen, neem de hulp aan die Flexis je te bieden heeft. En bespreek het met jouw werkgever. Samen komen we verder. Laat ons jou helpen. We zijn er voor je.

Klanttevredenheidsonderzoek

Ontzettend trots zijn wij op het klanttevredenheidsonderzoek over 2022 dat door Contenza - klanttevredenheidsonderzoek voor re-integratiebureaus werd uitgevoerd. Onze klanten die wij in opdracht van het UWV begeleiden in een modulair-, werkfit- en naar werktraject zijn zeer tevreden over hoe wij hierin te werk gaan. Dank voor deze mooie waardering!

Flexis uitzendbureau KTO Modulaire diensten
Flexis uitzendbureau KTO NaarWerk
Flexis uitzendbureau KTO Werkfit